Ga naar inhoud

Individual

Member
 • Aantal items

  3839
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  134

Individual won de laatste dag op 24 augustus

Individual had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

522 Uitstekend

Over Individual

 • Titel
  ///M member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
   

Recente bezoekers van dit profiel

3244 profielweergaven
 1. Nku, sinds middernacht is 'mijn' deel van Nederland ook code rood voor Duitsland. Achteraf gezien dus geluk gehad met de timing van m'n vakantie.
 2. Aha! Dass ist auch so! Las ik inderdaad. Gelukkig kom ik uit een relatief onbezoedeld deel van het land.
 3. Wat is er mis met Duitsland dan? Ik ben nu in Berlijn. Kein Problem!
 4. Grappig, de culinair recensent van de Volkskrant is ook wezen eten bij Rest. de Schelde in Colijnsplaat.
 5. Ik had nog wat fotootjes gemaakt. De rest is hier te vinden.
 6. OK, als er wat meer duidelijk is hoor ik het graag. Edit: ik zie dat buurland Kroatië dinsdag is teruggezet van geel naar oranje. Als zoiets in Slovenië ook gebeurt is wel het direct klaar.
 7. Hmm, gaat dit door? Toevalligerwijs had ik een vakantie gepland in deze periode, maar die is inmiddels geannuleerd. Dit zou mogelijk een alternatief kunnen zijn?
 8. Was weer gezellig. Ik moest iets eerder afhaken vanwege de uitgelopen lunch en andere sociale verplichting 's avonds. Wel tof dat Marco deze keer allemaal Ferrari's, McLarens, Corvettes en ander snel spul had uitgenodigd bij de start. Zelfs inclusief de jongetjes met camera's die daar kennelijk altijd op afkomen.
 9. ^ Waarbij twee solorijders, dus nog geen 16 personen. Zou nog net moeten kunnen.
 10. Ah, je hebt de smaak te pakken Marco. Komt goed uit, want het eerste rondje beviel mij ook heel goed. Ik ben er de tweede keer ook graag weer bij. Ik denk nog even na over het diner, ga vooralsnog maar uit van een 'nee'.
 11. Toch nog een toerrit dit jaar, én wat voor één. Mooie route in een (voor mij) onbekende omgeving, overzichtelijk klein groepje, nauwelijks ruzie met fietsers... kortom: ik heb ervan genoten.
 12. Ik doe mee. Wordt het maximum bepaald door het aantal auto's, of door het aantal mensen? Indien dat laatste het geval is, kan er mogelijk nog een andere solorijder mee?
 13. Met toeren in juni doelt Roger uiteraard op de dan geplande, wereldberoemde Limborit. Overigens begrijp ik zojuist dat bijeenkomsten voor 1 juni geheel verboden worden, ook voor minder dan 100 personen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden