Ga naar inhoud

Ewout

>>Donateur 2020<<
 • Aantal items

  780
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  21

Ewout won de laatste dag op 23 oktober

Ewout had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

107 Uitstekend

Over Ewout

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  2010 BMW Z4 Sdrive 30i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Dordrecht
 • Interesse(s)
  Open rijden

Recente bezoekers van dit profiel

1565 profielweergaven
 1. 10 jaar, 100.000km niks aan de hand beurtje en APK bij Ruud. Was weer gezellig.
 2. Aantal omwentelingen van je stuur voor Max. uitslag wielen links-rechts.
 3. Standaard grotere remmen zeker?
 4. Ewout

  Onze jarigen

  Gefeliciteerd met je knul @Maurits ! (Ik zag het toevallig in de rechter kolom)
 5. ^ En is dat specifiek een Z3 hoes van BMW, of een universeel ding? En welke is het dan?
 6. Ewout

  Motorolie z3 97

  Voor vloeistoffen vul ik altijd kenteken in bij Kroon: https://www.kroon-oil.com/nl/ ze hebben bijna alles wat je aan sappen in je auto kan gooien. En Kroon is gewoon goed.
 7. Natte kofferbak zorgt voor elektrische problemen, oa. je dakmotor ligt daar. De accu huist er en nog wat relais. Dat moet gewoon droog blijven. Til de bodem op, en verwijder de zacht schuimen inlays. Dat zijn ook ideale sponzen. Turbo gedoe, tja dat is persoonlijk, ik rij notabene met een andere auto met een turbo, maar je zit altijd met een heel traject voordat de lucht de motor in gaat, een turbo en intercooler en vaak moet je de carterbeluchting in de gaten houden, bij turbomotoren zitten daar eenweg-kleppen in, omdat je de ene keer met onderdruk de andere keer met overdruk te m
 8. https://www.zroadster.com/forum/threads/led-blinker-in-rueckleuchte-reparabel.118100/ Hier vind je alles over de achterlichten.
 9. Kijk voor een auto met een ton op de klok of minder. Als je daarmee gaat proefrijden moet ook na 10 jaar alles nog als nieuw voelen. Het enige dat kraakt is het dak. Tja, dat is nu eenmaal zo. Doe hem open en het kraken stopt. Zijn gewoon de rubbers, heel onschuldig. De auto staat op een bewezen goed onderstel. Heel toevallig is de mijne net 10 jaar en heeft net de 100.000 gezien. Ik kan werkelijk niks aanwijzen dat mechanisch mankeert aan de auto. Alle manco's zijn van optische aard, zoals verweerde rubbers, en gebruiksschades door de vorige eigenaren en mijzelf.
 10. Zit je verse lucht toevoer onder de voorruit niet vol met bladeren ofzo?
 11. Kijk welke stoelen je wilt, de vlakke stoelen of de sportstoelen. Ze zitten heel verschillend. Ik zou een 23i of 30i zoeken. Motorisch probleemloze auto's. Wil je veel power, ga dan voor een 35i of 35iS. Maar dan zit je weer met turbo gedoe. Buiten parkeren betekent mogelijk lekkage in de achterlichten. Deze vervangen door een recenter type, ben je 2x 250 euro verder. En je kofferbak in de gaten houden, die moet droog blijven! Dak is zo goed als probleemloos. Je zit in Den Haag, heb je al bij Cabrioland gekeken?
 12. Volgens mij staat hier je antwoord: https://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M52 Jij hebt op basis van het bouwjaar dus een TU.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan. Privacybeleid Richtlijnen Gebruiksvoorwaarden